VENNENE MINE ER AWESOME

Jeg bare lager ett eget innlegg til mine kjære venner, som jeg er utrolig glad i!

CHARLOTTE HEGGNES LEIRVÅG.
Jeg kunne skrevet flere sider om deg, men du er bestevenninen min. Det har du vert en god stund nå. Er så utrolig glad for at vi fant tonen til slutt. Etter ett par år med stygge blikk osv. Finner ikke en bedre bestevenn enn det du er. Jeg er så ufattelig heldig som har deg. Tusen takk for alt du gjør for meg.

SEBASTIAN BJØRGO HAARVEI.
Jeg har kjent deg i 12 år no. Du er den vennen som har stått meg nærmest av alle. Støtter meg og hjelper meg til alle tider. Selvom noen av valgene eg har tatt, har skuffet deg noe veldig, så har du altid vært der å stilt opp for meg. Alle minnene våres har vært helt fantastisk. Kunne ikke byttet de ut mot NOE som heldst.

ALEXANDER MARÅS.
Du er en helt fantastisk kompis. Har snakket med deg om absolutt alt dette året. Ble kjent med deg i vinter, selv om eg har gått på skole med deg i to år. Er utrolig glad for at vi er blitt så gode venner som vi er. Før jeg ble kjent med deg, var vell du bare ''han med håret'' men nå er du en som jeg ikke kan sette ord på. Er blitt ufattelig glad i deg Maalex!

MARTE SLETTEN HILLE.
Du er en helt fantastisk vennine, kusine osv. Har opplevd utrolig mye med deg på 15 år. Oppturer og nedturer. Alle feriene vi har tilbringet i lag har vert helt awesome. Du er en av de som jeg altid går til når det er noe jeg trenger hjelp til, og jeg vet at jeg kan stole på deg. Kommer alltid til å støtte deg, uansett! ILU.

HANS CHRISTIAN ESPELUND.
På en måte er jeg glad jeg ble kjent med en person, og på en måte ikke. men er utrolig glad for at eg ble kjent med den personen, vist ikke hadde jeg ikke kjent deg den dag i dag. Har hatt det utrolig kjekt med deg, alt fra flåten, tysnes, hjemme hos meg osv. Du har altid støttet meg, når jeg stod nede på os å grein.. Hadde ikke klart meg den gangen om du ikke hadde vært der for meg. Tusen takk hans christian, jeg er utrolig glad i deg.. selv om vi krangler veldig ofte.

WILLIAM KOPPERUD.
Jeg har kanskje ikke kjent deg så veldig lenge. Men er utrolig glad for at eg ble kjent med deg. Desverre får eg aldri vert med deg, fordi du måtte flytte til trysil av div. grunner. Vet at eg kan snakke med deg om alt, og vist du ser at det er noe som har skjedd, enten om du ser det på fjeset mitt eller leser i nicket mitt.. så spør du altid om hva det er for noe, og snakker med meg om det.  Tusen takk for at du er den du er william! jeg er glad i deg.

AGNY AMANDA LARSEN.
Har ikke møtt en mer positiv og nydelig jente som deg. Du støtter alltid vennene dine, og hjelper de. Er så utrolig glad for at jeg var med Maren og Oddgeir den dagen jeg møtte deg og Anne Martine nede på os. Begynte å henge med deg nede på os, noe som jeg er utrolig glad for. Du støtter meg altid, og selv om du er lei deg, møter du meg altid med ett smil. Er utrolig glad i deg Agny! Jeg vet at du har det tøft nå, men kommer til å støtte deg UANSETT!

ANNE MARTINE WIIK.
Meg og deg ble vell i grunn kjent på en merkelig måte. Eg gikk bort til deg, og sa: meg og deg ligner ikke! haha. Fordi eksen min sa til meg at meg og deg lignet. Måtte bare ja, haeh. Er utrolig glad for at jeg begynte å henge med deg og Agny. Du er en helt hærlig jente. Alltid glad, og kommer alltid med en klem eller to til meg.

HAR DU NOEN GOODE VENNER DERE ER UTROLIG GLAD I?
-  eirin nordvik7 kommentarer

MarThe zEbra¢À

24.jun.2010 kl.20:56

Jaa =3

Tina Mari

24.jun.2010 kl.20:57

tnå søtt :)

SANDRA CRUZ

24.jun.2010 kl.21:02

så koselig ! :-)

stine

24.jun.2010 kl.21:06

ja :D har mange av de :-)
jaa, utrolig mange av de herlige :D

Martine

24.jun.2010 kl.21:43

Har 8 jeg er spesielt glad i :) <3 <3

camillalarsens

25.jun.2010 kl.00:47

aww, så koselig :D jah, har noen e også ^^

Skriv en ny kommentar

eirinnordvik

eirinnordvik

99, Os

Follow my blog with bloglovin 15 år gammel jente fra os, litt utenfor bergen. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits