SLUTT Å DØM FOLK FØR DU KJENNER DE!

Jeg får ofte slengt i trynet at jeg henger med tapere. Hasjvrak osv. Tragiskt.. De hører på hva andre sier og hva de har hørt. Kanskje det er derfor jeg har ofte blitt rotet bort i feile folk? jeg gidder ikke å dømme de etter hva jeg hører, men blir heller kjent med de før jeg sier noe. Over halvparten av vennene mine har eg hørt mye drit om, men har faktisk ikke vert sånn som jeg har hørt. Det er noen som var vennene mine som jeg også hørte noe om, men jeg hørte ikke på hva andre sa, men ble kjent med de.

Noen er verre enn andre.. Men de fleste er ikke så ille som alle skal ha det til. Jeg har rotet meg bort i mange folk, og i det øyeblikket eg finner ut at de er sånn som eg har hørt, angrer jeg på at jeg ble venn med de. Det er en som jeg holdt på med som jeg er FLAU over å ha holdt på med, jeg ble kjent med han fordi jeg ikke ville dømme han ut i fra hva jeg hadde hørt. Jeg vet at det var rett.. men nå når jeg ser han når jeg henger i os sentrum, så ser jeg han ofte veldig høy, fordi han røyker hasj.. Jeg viste ikke at han var sånn når jeg holdt på med han, selv om folk fortalte meg at det var sånn han var.. Jeg gav blanke i det..

Jeg får også ofte høre at det er noe i veien med vennene mine. Jeg driter i hva andre mener om vennene mine sånn egentlig. Er så utrolig lei av at folk dømmer de ut i fra hvordan de oppfører seg mot enkelte folk og hvordan de ser ut. Så lenge mine venner er grei mot meg og vennene sine. Så får andre bare mene hva de vil.

Bli kjent med folk før dere dømmer de, de er kanskje ikke så ille som noen skal ha det til!
Alexander <3 han er  en helt fantastisk person. Finnes ikke noe vondt i han! Altid like grei og hyggelig mot ALLE som er hyggelig mot han. Jeg er utrolig glad i deg Maalex!

HAR DU LETT FOR Å DØMME FOLK FØR DU BLIR KJENT MED DE?
-  eirin nordvik

7 kommentarer

UtenVerdighet - Anne Belinda

18.jun.2010 kl.01:07

jeg blir kjent så dømmer jeg. for ingen har rett til å dømme før man kjenner dem ;--)

Ane

18.jun.2010 kl.01:21

ja egentlig, men jeg prøver . Men du vil jo alltid få et eller annet inntrykk av hva folk forteller deg så det er vanskelig å unngå beklageligvis

Michida

18.jun.2010 kl.01:25

Sv: Takk :) Ja, hun er jammen søt :D
Fine bilder :D!
Jeg kan ha mine meninger om folk, men dømmer ingen før jeg har blitt kjent med

dem.

Henriette & Silje ♥

18.jun.2010 kl.13:57

ja, av og til..

Martine

18.jun.2010 kl.20:12

Tror ikke det :)

Skriv en ny kommentar

eirinnordvik

eirinnordvik

99, Os

Follow my blog with bloglovin 15 år gammel jente fra os, litt utenfor bergen. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits