RAKKE NED PÅ ANDRE, GJØR IKKE DEG BEDRE

Jeg hater at folk rakker ned på andre. Folk velger å slenge drit om folk etter utsende, i steden for å bli kjent med personene. Jeg får ofte høre at det er noe gale med utsende til vennene mine, eller noe annet. Er utrolig tragisk. Skal fortelle dere en ting;; eg velger faktisk ikke vennene mine etter utsende. Jeg driter i hvordan de ser ut, eller kler seg så lenge de er grei. Ingen av vennene mine sitter å kritiserer meg, eg kritiserer ikke de heller, eller sier hvordan de ser ut, rakker ned på de eller noe annet. Når noen av vennene mine begynner å rakke ned på noen andre av vennene mine direkte KLIKKER det for meg. Hater det.

At dere mobber andre, det gjør ikke dere selv noe bedre. Sitter å slenger ut på bloggen deres om hvor stygg andre er. En som er utrolig flink til å rakke ned på andre, i steden for å se på seg selv er den kjente topp bloggeren Heidi alexandra olsen. Hun irriterer meg såå sykt når hun sitter å sier at hun selv er perfekt, mens alle andre er stygg. Kanskje hun burde tatt en titt i speilet? se hva som faktisk er gale med seg selv, og ikke alle andre.

Tenk over hva dere sier før dere sier det. Enten om det er familien min, vennene mine eller noen jeg så vidt kjenner.. Jeg KLIKKER på de når de slenger drit om noen av vennene mine. Har to venner som alle kritiserer. Skriver verken grunn eller navn her. Men skjerp dere! Dere ser ikke mye bedre ut selv skal jeg si dere! Om dere så gjør det, så trenger dere ikke å leite etter feil på andre.

De fleste som mobber andre, er usikker på seg selv, ellre har vært utsatt for det selv. Jeg kan med hånden på hjertet si at ja jeg har hvert med på å mobbe. Men jeg angrer på det. Jeg kom ingen vei med det, bortsett fra at andre begynte å misslike meg for det.
mobbing ødelegger, så slutt med det!

-  eirin nordvik.

http://idalindtveit.files.wordpress.com/2009/09/mobbing_mobbe_trist_583693p.jpg

11 kommentarer

»C ∂MILL∂

12.jun.2010 kl.17:10

Bra skrevet, og jeg er helt enig med deg. Jeg hater mobbing!

♥ INA MARIA

12.jun.2010 kl.17:12

dårlig gjort at folk gjør sånn!

saralyyngholm

12.jun.2010 kl.17:14

sykt bra innlegg!

mobbing er noe av der verste jeg vet om !
bra skrevet altså! helt enig

Ash

12.jun.2010 kl.17:38

Det er så irriterende når folk sløser bort livet sitt og andres på å rakke ned på andre! "På seg selv kjenner man andre" er det et ordtak som heter....

sv; Heldig D:

Henriette & Silje ♥

12.jun.2010 kl.17:49

veldig bra skrevet! : - D

kariannepuus

12.jun.2010 kl.17:54

bra skrvet! er helt fullstendig enig med deg!

anneemartheem.blogg.no

12.jun.2010 kl.18:01

det er dårlig og råtten gjort!

martee

12.jun.2010 kl.20:04

enig der!

annike

12.jun.2010 kl.20:36

bra skrevet ! :-D

Pantra

13.jun.2010 kl.14:38

Hater mobbing! :(

Skriv en ny kommentar

eirinnordvik

eirinnordvik

99, Os

Follow my blog with bloglovin 15 år gammel jente fra os, litt utenfor bergen. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits